root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2017, Vol. 81 No. 2
Przeglądaj wg tematów
2017, Vol. 81 No. 2
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/5432
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 44
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
acceptor dextrans
1
Adherence
1
alginian sodu
1
bezpieczeństwo biologiczne
1
bioactive filtering nonwovens
1
bioaerosols
1
bioaerozole
1
bioaktywne włókniny filtrujące
1
biosafety
1
Caco-2 cells
1
clinical dextran
1
co-immobilization
1
cynk
1
czynniki chorobotwórcze
1
dekstranaza
2
dekstransukraza
1
dekstrany akceptorowe
1
dekstrany kliniczne
1
dekstrasukraza
1
dextranase
2
«
1
(current)
2
3
»