root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2019, Vol. 83 No. 1
Przeglądaj wg tematów
2019, Vol. 83 No. 1
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/3942
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 71
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
aktywność antyoksydacyjna
1
antioxidant activity
1
antioxidant capacity
1
bark
1
Bet v I
1
Bet v II
1
białko całkowicie ekstrahowalne
1
biodegradacja
1
biodegradation
1
bioremediacja
1
bioremediation
1
biotransformacja
1
biotransformation
1
Bradford method
1
części rośliny
1
deep frying
1
Elisa tests
1
FA
1
ferulic acid (FA)
1
flowers
1
«
1
(current)
2
3
4
»