Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Czasopisma naukowe PŁ / TUL Scientific Journals
  3. Biotechnology and Food Science
  4. 2019, Vol. 83 No. 1
  5. Przeglądaj wg tematów
 

2019, Vol. 83 No. 1

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/3942

Przeglądaj

Szukaj wg daty wydania wg autorów wg tytułu wg tematu
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 71
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • aktywność antyoksydacyjna  1
  • antioxidant activity  1
  • antioxidant capacity  1
  • bark  1
  • Bet v I  1
  • Bet v II  1
  • białko całkowicie ekstrahowalne  1
  • biodegradacja  1
  • biodegradation  1
  • bioremediacja  1
  • bioremediation  1
  • biotransformacja  1
  • biotransformation  1
  • Bradford method  1
  • części rośliny  1
  • deep frying  1
  • Elisa tests  1
  • FA  1
  • ferulic acid (FA)  1
  • flowers  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify