Logo repozytorium
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
  • English
  • Polski
Zaloguj
Nie pamiętasz hasła?
  1. Strona główna
  2. Czasopisma naukowe PŁ / TUL Scientific Journals
  3. Biotechnology and Food Science
  4. 2017, Vol. 81 No. 1
  5. Przeglądaj wg tematów
 

2017, Vol. 81 No. 1

Stały URI dla kolekcjihttp://hdl.handle.net/11652/5438

Przeglądaj

Szukaj wg daty wydania wg autorów wg tytułu wg tematu
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane 1 - 20 z 48
  • Wyników na stronę
  • Opcje sortowania
  • aminotransferases  1
  • aminotransferazy  1
  • antioxidant capacity  1
  • applications  1
  • bakery products  1
  • biotransformacje  1
  • biotransformations  1
  • birch tree saps  1
  • breakfast cereals  1
  • brzoza brodawkowata  1
  • cellulose  1
  • celuloza  1
  • contaminants  1
  • ekosystem wodny  1
  • ekspansje  1
  • enzymatic hydrolysis  1
  • expansins  1
  • gluten  1
  • gluten-free products  1
  • hydroliza enzymatyczna  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

oprogramowanie DSpace copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Polityka prywatności
  • Umowa użytkownika
  • Prześlij uwagi
Logo repozytorium COAR Notify