root.skip-to-content
Zbiory i kolekcje
Wszystko na DSpace
Statystyki
English
Polski
Zaloguj
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Strona główna
Wydawnictwa Uczelniane / TUL Press
Biotechnology and Food Science
2017, Vol. 81 No. 1
Przeglądaj wg tematów
2017, Vol. 81 No. 1
Stały URI dla kolekcji
http://hdl.handle.net/11652/5438
Przeglądaj
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Szukaj
wg daty wydania
wg autorów
wg tytułu
wg tematu
Zastosuj
Wpisz kilka pierwszych liter i kliknij przycisk przeglądania
Teraz wyświetlane
1 - 20 z 42
Wyników na stronę
1
5
10
20
40
60
80
100
Opcje sortowania
Rosnąco
Malejąco
aminotransferases
1
aminotransferazy
1
applications
1
bakery products
1
biotransformacje
1
biotransformations
1
breakfast cereals
1
cellulose
1
celuloza
1
contaminants
1
ekosystem wodny
1
ekspansje
1
enzymatic hydrolysis
1
expansins
1
gluten
1
gluten-free products
1
hydroliza enzymatyczna
1
hydroxymethylfurfuralL
1
Laccases
1
lakaza
1
«
1
(current)
2
3
»