Now showing items 1-3 of 3

    • Production management and packaging. Food Safety and Industry 4.0 

      Walaszczyk, Anna (ed.); Jałmużna, Irena (ed.); Lewandowski, Jerzy (ed.) (Wydawnictwo Politechniki ŁódzkiejLodz University of Technology. Press, 2019)
      After mechanization (first revolution), electrification (second revolution) and digitization (third revolution), the time has come to integrate systems and create networks. The issues of the so-called the fourth industrial ...
    • Wdrażanie standardów zarządzania bezpieczeństwem żywności w teorii i praktyce. 

      Walaszczyk, Anna (Wydawnictwo Politechnika ŁódzkaLodz University of Technology Publisher, 2016)
      Ważność problematyki zarządzania bezpieczeństwem żywności nie wymaga uzasadnienia. Od zawsze był to temat ważny dla każdego uczestnika łańcucha żywnościowego, począwszy od producenta materiału siewnego, a skończywszy ...
    • Zarządzanie i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym. 

      Lodz University of Technology. Faculty of Organization and Management.; Politechnika Łódzka. Wydział Organizacji i Zarządzania. (Wydawnictwo Politechnika ŁódzkaLodz University of Technology Press, 2016)
      Oddajemy w Państwa ręce monografię naukową, która jest owocem Międzynarodowej Konferencji Zarządzania Produkcją i Opakowań (ICPM-PP2016), pod tytułem „Zarządzanie i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym”. Problematykę ...